Midsommerost

Midsommerost

Krydret med solskin, lune vinde og fuglesang

Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst og nætterne kortest. 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. I den periode – hen mod slutning af juni måned – har kløvergræsset nemlig en sammensætning af protein og struktur, der gør mælken ideel til osteproduktion

Et pust af sommer

Hele årets produktion af Midsommeroste finder sted inden for 4 uger. Ostene lagres indtil næste forår og er salgsklare når forårssolen begynder at titte frem.

Derved at Midsommerost nærmest en forårsbebuder. Når du står med osten så prøv selv – luk øjnene – smag rigtig godt efter og fornem solskin, lune vinde og fuglesang og glæd dig til, at solen inden længe igen står højt på himlen …

Osten har en afrundet, meget harmonisk og dyb smag og passer perfekt til et ostebord/tapas og en opgraderet ostemad.