Facade

Produkthistorier

For os er økologi en konstant bevægelse, og vi er altid i gang med at udvikle nye, spændende mejeriprodukter. For vi kan slet ikke lade være. Her kan du læse om noget af det vi er allermest stolte af.

Grubelagret ost med karakter

Grubelagret ost med karakter

Hjerm Kalkgrube er mere end et lager. Det er et sted, hvor tid, håndværk og natur går op i en højere enhed. Når du smager en af vores grubelagrede oste, smager du både mælken, håndværket – og lidt af kalkgrubens magi.

Smagen af citron

Smagen af citron

Når livet giver dig citroner - laver vi yoghurt. Prøv Thises nye citronvarianter.

E-nummerfri økologi

E-nummerfri økologi

Vores køer tygger måske tingene i langdrag, men når det kommer til vores ingrediensliste, er den kort. Kun det nødvendige - ganske enkelt intet andet.

Jerseykøer og Jerseymælk

Jerseykøer og Jerseymælk

På Thise Mejeri hæger vi om naturens mangfoldighed og råvarernes forskellighed. Mælk er nemlig ikke bare mælk, og jerseymælk er meget anderledes end mælk fra sortbrogede og røde køer

Vagtskifte på Thise Mejeri

Vagtskifte på Thise Mejeri

Efter mere end 30 år i front for Thise Mejeri har administrerende direktør Poul Pedersen besluttet at træde tilbage. Poul Pedersen stopper, når hans afløser er fundet.

Mælk ad libitum

Mælk ad libitum

Mælkebaren er åben - når kalvene får mælk først. Thise kommer nu med Mælk ad libitum – mælk på kalvenes præmisser. Nu har vi fået endnu en gård med i selskabet. Den historie kan du læse herunder.

Fuldmåneost

Fuldmåneost

Thises fuldmåneoste produceres 12 gange om året – i døgn med fuldmåne

Midsommerost

Midsommerost

Thises Midsommerost er produceret på den tid af året, hvor dagene er længst og nætterne kortest. 14 dage før og 14 dage efter sommersolhverv. I den periode – hen mod slutning af juni måned – har kløvergræsset nemlig en sammensætning af protein og struktur

Ost i stedet for kød

Ost i stedet for kød

Grøntsager er oftest sprøde, friske, knasende og har lidt sødme. Oste er lige det modsatte. Her finder vi fløde, fedme, salt, tyngde, masser af umami og mæthedsfølelse

Thise & Ko

Thise & Ko

I 1988 grundlagde en gruppe økologiske landmænd Thise Mejeri. De meldte sig ud af de mejerier, som de hidtil havde leveret mælk til. De ønskede, at ”få foden under eget bord”, at få indsigt i og indflydelse på forarbejdning, forædling og salg af deres ege

Viser 12 of 12 emner