Gulerodssuppe med creme fraiche
Krydret suppe med masser af spark og den gode smag af creme fraiche 38%. Du kan både bruge creme fraiche 18% og creme fraiche 38%.
Ingredienser
400 g gulerødder
1 fed hvidløg
1 spsk. revet frisk ingefær
1 spsk. Herbamare bouillon
½ liter kogende vand
1 spsk. revet frisk ingefær
3 spsk. hasselnødder
25 g persille
1½ dl creme fraiche
1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern, hak hvidløgsfeddet fint. Varm en rummelig gryde op, kom lidt olie på, og steg gulerødder, hvidløg og ingefær i fem minutter under omrøring.
Rør Herbamare bouillonen op i det kogende vand og hæld over suppen. Skru ned og lad simre i 15-20 minutter. Imens hakker du persillen fint og hasselnødderne groft.
Blend suppen og tilsæt 1 dl creme fraiche, varm suppen igennem ved lav varme.
Server suppen med en smule creme fraiche på toppen, hasselnødder og persille.