Pasta med svampe i urteflødesovs
En rigtig efterårsklassiker spædet op med grønne urter! Brug et miks af svampe alt efter årstid og tilgængelighed
Ingredienser
220 g fuldkornsspaghetti
40 g blandede friske urter, for eksempel basilikum, persille, mynte og koriander
2 dl piskefløde
1 rødløg
300 g blandede svampe
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisning på pakken.
Rens og skyl svampe og urter.
Skær løget i grove både.
Tag en smule af urterne fra til pynt og hak dem hernæst i en minihakker sammen med piskefløden. Smag til med salt og peber.
Varm en stor pande op og steg løgene på panden et par minutter, inden du tilsætter svampene. Steg i et par minutter yderligere, til svampene har taget farve, og tilsæt hernæst urtefløden. Lad simre ved svag varme i 4 minutter inden servering.
Du kan også tilsætte et par gode skiver bacon til retten. Steg den sammen med løgene for ekstra smag.