Fluffy morgenmadsomelet­ter med skyr-rabarber topping


Disse lækre omeletter er en mellemting mellem en pandekage og en klassisk omelet, og fordi æggene piskes, bliver de dejligt luftige. Vi har brugt skyr som topping, der har en blød tekstur og som smager herligt sammen med de syrlige rabarber
30-60 min.
4 personer
Morgenmad

Ingredienser

RABARBERKOMPOT
300 g rabarber
100 g sukker

OMELET
8 æg
4 spsk. speltmel
1 nip salt
1 knivspids vaniljepulver

ØVRIGT
Smør til stegning
100 gram skyr

Sådan gør du

Kom rabarber og sukker op i en gryde og lad det simre i 10 minutter, rør undervejs.

Del æggene og pisk hviderne stive.

Pisk mel og vanilje og salt med æggeblommer, og vend herefter æggehviderne i.

Steg omeletten på panden i lidt smør og server med skyr og rabarber på toppen.

Du kan nemt ændre i opskriften, så den passer til, hvad du ellers har i køleskabet.

 Top pandekagerne med skyr og blåbær i stedet for rabarber, eller brug hvedemel frem for speltmel.

Flere morgenmadsopskrifter