Frangipane
Søde små kager, der kan varieres i det uendelige med årstidens frugter. Kom også gerne lidt likør eller rom i dejen
Ingredienser
120 g blødt smør
120 gyldent rørsukker
2 æg
120 g mandelmel
20 g hvedemel eller speltmel
Flormelis til servering
2 håndfulde blandede friske bær
HUSK
6 små tærteforme i metal
Sådan gør du
Beklæd formene med bagepapir og smør bagepapiret med smør.
Sæt ovnen på 180 grader, almindelig varme.
Pisk smør og sukker sammen. Når den er let og luftig, tilsætter du et æg ad gangen.
Vend (ikke pisk) mandelmel og hvedemel i massen.
Kom mandelmassen i formene og placer herefter frugten ned i formene.
Bag i ovnen i cirka 15 minutter. Tjek efter 10, da alle ovne er forskellige.
Server gerne med creme fraiche rørt med honning og vanilje.