Æble/Fennikel kompot


En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus
Tilbehør
30-60 min.

Ingredienser

10 skrællede økologiske æbler
2 fennikel
100 – 150 g økologisk rørsukker (alt efter hvor søde æblerne er)
4 stk. stjerneanis
100 g Thise smør

Sådan gør du

Æble og fennikel skæres i tynde både og koges sammen med stjerneanis, 100 g rørsukker og 2 spsk vand, indtil det hele er udkogt, og væsken er kogt helt væk.

Der røres jævnligt undervejs, så det karamelliseres. 100 g smør tilsættes, og smages til med rørsukker. Skal serveres helt kold.

Der røres jævnligt undervejs, så det karamelliseres. 100 g smør tilsættes, og smages til med rørsukker. Skal serveres helt kold.

Opskriften er udarbejdet af: Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus. 

Andet tilbehør