Marineret Vesterhavsost Har du en rest Vesterhavsost? Giv den nyt liv ved at marinere i en smagsgivende olie. Servér som tapas eller snack til en drink. Eller brug den i en salat. Du kan også marinere de andre typer af Vesterhavsost Forret 30-60 min. 6-8 personer
Dip af søde kartofler og Vesterhavsost Servér denne nemme og velsmagende dip med stave af grøntsager og evt. lidt brød. Den kan også smøres på brød under pålæg. Variér smagen ved at bruge røget Vesterhavsost Forret 30-60 min. 4 personer
Ostegratinerede auberginer med couscous-fyld Denne ret er et fint miks af mellemøstlige smage og danske mejeritraditioner. Den grubelagrede Vesterhavsost fra Thise er særdeles velegnet til gratinering af grøntsager og smelter fint sammen med auberginernes karakteristiske smag Forret 30-60 min. 4 personer
Frisk laksepaté rørt på røget laks, kvark og lime Kvark er super velegnet i det salte køkken, og her giver den let syrlige smag et fint modspil til laksen. Retten kan også serveres med friskhakket persille, ligesom du kan spæde laksen op med en reven gulerod Forret 0-30 min. 4 personer
Bagte kartofler med Blå Kornblomst Servér denne velsmagende forret med en stor grøn salat og drys med brøndkarse, kørvel eller persille Forret 60-90 min. 4 personer
Gulerodssuppe med creme fraiche Krydret suppe med masser af spark og den gode smag af creme fraiche 38%. Du kan både bruge creme fraiche 18% og creme fraiche 38%. Forret 30-60 min. 4 personer