Flødebagt knoldselleri Du kan også bruge andre krydderurter, prøv for eksempel med koriander og chili eller persille Tilbehør 30-60 min. 4 personer
Bagte porrer med pisket flødedressing med kørvel og salvie Porrer får en herlig smag og konsistens, når de bages i ovnen, og den fede smag fra fløde komplimenterer porrernes fine løgsmag Tilbehør 0-30 min. 4 personer
Tre yoghurtdips: Urter, avokado og peberfrugt Yoghurt er også skønt i dips, og her kommer tre varianter fra den helt cremede til den mere lette. Prøv dig også frem og lav dine egne yoghurtdips til salater, tacos eller noget helt tredje Tilbehør 0-30 min. 4 personer
Coleslaw Den klassiske coleslaw. Server den med en stor saftig burger, eller til hverdag med godt brød Tilbehør 0-30 min. 4 personer
Ostekiks med rosmarin Disse små ostekiks, bagt efter engelsk tradition, er en mellemting mellem en småkage og en kiks. Ostens smag kommer frem på fin vis og er et skønt og mere salt indslag på kaffebordet Tilbehør 30-60 min. 2-4 personer
Rødkålssalat med solsikkekerner og blå kornblomst Den karakteristiske smag af Blå Kornblomst er dejlig i kålsalater. Her i en rustik salat med rødkål og tahin og en frisk yoghurtdressing Tilbehør 0-30 min. 4 personer
Rødløgskompot En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus Tilbehør 30-60 min.
Hvid chokoladecreme En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus Tilbehør 0-30 min.
Æble/Fennikel kompot En opskrift udarbejdet af Daniel Justesen, Restaurant Havnær, Aarhus Tilbehør 30-60 min.